Отборите на Етър и Ботев Враца записаха нулево реми във първият

...
Отборите на Етър и Ботев Враца записаха нулево реми във първият
Коментари Харесай

Етър и Ботев Враца стартираха кръга със скучно равенство

Отборите на Етър и Ботев Враца записаха нулево реми във първият мач от втория кръг на " Група А " в родната Първа лига. В дуела липсваха забавни обстановки за публиката на стадион “Ивайло ” във Велико Търново, а чистите положения бяха ъгъл.

През първата част на срещата двата отбора не съумяха да застрашат вратата на противника си. Единственото по-опасно състояние пристигна след отдалечен удар на Велко Батрович, който обаче не представляваше проблем за вратаря на врачани Красимир Костов.

Първота сериозна обстановка в мача се случи чак в 65-та минута. Петър Атанасов навлезе в наказателното поле самичък против вратаря, само че Христо Иванов излезе в точния момент и съкрати опцията за удар на Атанасов, блокирайки изстрела му. При последвалата добавка Емил Стоев прати топката над вратата.

В 75-та минута на мача Мартин Кавдански напусна авансово игрището, след като удари с лакът Иван Петков от домакините и получи второ жълт картон. В последните минути " болярите " пробваха да стигнат до успеха, само че по този начин и не съумяха да намерят път към вратата на Ботев.

В класирането на Група “А ” Етър остава водач с 44 точки - с девет повече от днешния си противник. Двата отбора съвсем несъмнено ще вземат участие в плейофите за Европа. Трети е Витоша Бистрица с 25, а тимът на Верея е закотвен на дъното с актив от шест точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР